Uitgeverij Deviant: Uitgeverij Deviant ontwikkelt afwisselend en toegankelijk lesmateriaal voor de vakken Nederlands, rekenen, Engels, Duits, burgerschap en ondernemerschap voor het mbo, vo, vso en praktijkonderwijs. Intensief contact met onderwijsspecialisten, onderwijsinstellingen en docenten draagt eraan bij dat ons lesmateriaal zo goed mogelijk aansluit op veranderingen en behoeftes in het onderwijs. Met hart voor onderwijs werken wij graag samen met scholen aan beter en passender onderwijs. Bent u benieuwd wat wij uw school te bieden hebben? Vraag dan een kosteloze voorlichting bij u op school aan door te mailen naar voorlichting@uitgeverij-deviant.nl.

 CED-groep: De CED-Groep adviseert, begeleidt, ondersteunt, traint en coacht professionals die in het onderwijs en kinderopvang werken. Dat gebeurt rond thema’s als taal, rekenen, leerprestaties, sociale competentie en zorg.

Muiswerk educatief: Muiswerkprogramma’s zijn slimme, online taal- en rekenprogramma’s voor het onderwijs. De programma’s helpen docenten om leerlingen op hun eigen niveau te laten werken: gepersonaliseerd leren. Ze zoeken voor elke leerling uit wat hij al beheerst en voor welke onderwerpen hij oefenmateriaal nodig heeft. Vervolgens krijgt iedere leerling een persoonlijk oefenprogramma waar hij zelfstandig aan werkt, met duidelijke uitleg, zinnige feedback en een onbeperkte hoeveelheid oefenmateriaal.

IntraQuest: IntraQuest is ICT-dienstverlener en -ontwikkelaar gespecialiseerd in educatieve systemen en content. Onze producten en diensten zijn specifiek toegesneden op de ondersteuning en vernieuwing van de opleidings- en onderwijspraktijk. IntraQuest realiseert eenvoudige en creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken.

Studyflow: Studyflow volgt het tempo en niveau van je leerlingen en past hun lesprogramma aan. Een snelle leerling kan vlot doorwerken en blijft geprikkeld door verdiepingsopdrachten; een leerling met achterstanden oefent uitgebreider op een lager niveau zodat hij niet vastloopt.

SmartRekenen: SmartRekenen is dé complete rekenmethode voor alle leerjaren en niveaus vo en mbo. SmartRekenen bevat oefenen, toetsen en theorie voor alle referentieniveaus (1F, 2A, 2F, 3F). Met SmartRekenen werken uw leerlingen gemotiveerd en stapsgewijs in eigen tempo naar het juiste niveau toe.

Bettermarks: Dé oplossing voor wiskunde en rekenen. ’s Werelds meest geavanceerde wiskunde- en rekenmethode combineert de voordelen van digitaal met het beste op papier.

Scala Leuker Leren: Scala is een zelfstandige uitgeverij met als motto dat leren altijd leuker kan. Scala maakt vernieuwende kwaliteitsproducten over allerlei leergebieden. De uitgeverij richt zich op alle kinderen vanaf 4 jaar (en hun ouders) met leuke en leerzame producten voor school én voor thuis. Veel uitgaven zijn ook nuttig voor leerlingen in voortgezet onderwijs of het mbo.

Basisacademie: Zonder basis geen toppers. Elke jongere verdient een stevige basis. De juiste basisvaardigheden geven een onmisbaar fundament. Eerst voor succes op school. Later om mee te kunnen doen in onze samenleving. Hiervoor biedt de Basisacademie de leermiddelen en oplossingen. Leerlingen gaan zo echt aan de slag. Ieder op eigen niveau. Ieder met eigen ambitie. Ieder met een gezonde basis.

De Schrijfvriend: De Schrijfvriend staat voor goed schrijfonderwijs. Goed materiaal geeft kinderen het juiste gereedschap in handen om hun fijne motoriek te stimuleren en een leesbaar handschrift te ontwikkelen. Denk aan een timmerman met mooi teakhout. Als hij een botte zaag heeft, kan hij er niets van maken. Als wij onze kinderen goed (schrijf)onderwijs willen bieden, hebben ze hiervoor het juiste materiaal nodig: dit materiaal vindt u bij De Schrijfvriend!

Kóninklijke Van Gorcum: een titel om trots op te zijn. Uitgereikt gekregen vanwege bewezen kwaliteit. Toch zijn we er heel gewoon onder gebleven. Voor ons staan u en uw wensen voorop.
Bij uitgeverij Koninklijke Van Gorcum ontwikkelen wij informatie voor Onderwijs, Sociaal domein en Cultuur & Historie. Digitale producten, boeken of tijdschriften; samen met onze waardevolle auteurs, partners en leveranciers zorgen wij ervoor dat de content in de best passende vorm wordt uitgegeven.

Nyink: Nyink is een jong bedrijf met een jong team vakmensen. In 2011 is Nyink ontstaan vanuit de behoefte binnen het onderwijs naar privacy en concentratie tijdens toetsing. Vanuit deze gedachtegang heeft Nyink zich ontwikkeld tot internationale speler op het gebied van werkplekafscheidingen en akoestiek en staat Nyink voor: Persoonlijk contact, op maat gemaakte oplossingen, Gratis vakkundig advies