Wij bevelen u de volgende bedrijven aan die u middels hun specialisatie kunnen ondersteunen en ontzorgen. Daarnaast kunnen wij ook voor u intermedieren.

Factor V: Factor V werkt uitsluitend met leveranciers die volgens afgesproken normen en geldende (wettelijke) regels hun bedrijven hebben ingericht. Daarmee dwingt Factor V kwaliteit van leverantie af en is verzekerd van de juiste verantwoordelijkheid.

Veenman Installatietechniek: Een optimaal binnenklimaat- en comfortabele sanitaire installaties zijn van belang voor een prettige werk- en leefomgeving. Veenman Installatietechniek levert van A tot Z de gewenste installatie voor diverse opdrachtgevers: Onderwijsinstellingen, VvE’s, Sportverenigingen, Gezondheidsinstellingen, Verpleeghuizen, Ziekenhuizen en Particulieren.

vandervalk+degroot: Sinds 1962 is vandervalk+degroot uitgegroeid tot marktleider op het gebied van reiniging, inspectie en renovatie van uiteenlopende infrastructurele werken. De nieuwe tijd vraagt om nieuwe werkwijzen en contractvormen. Vandervalk+degroot is actief in Rioolbeheer en heeft kennis in huis over assetmanagement. Een van de unieke zaken van ons bedrijf is dat ons materieel in eigen beheer wordt gebouwd en onderhouden door Grootvalk.

Groenprojekten Weverling: Met de natuur als inspiratiebron draagt Weverling Groenprojekten al ruim 75 jaar bij aan het ontwikkelen, behouden en onderhouden van een groene(re) leefomgeving waarin mensen prettig wonen, werken en leven. Het versterken van de groensector, duurzaamheid, maatschappelijk gericht ondernemen en het investeren in (groen) innovaties zijn de kern van ons denken en handelen.

Dekker van Geest: Dekker van Geest verzorgt complete verwarmingssystemen voor bedrijven en particulieren. Ook gasleidingen, ventilatiesystemen en airconditioning behoren tot het standaard leveringspakket. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat passend advies te geven, afgestemd op ieders individuele situatie.

Sosef Schilders: Sosef Schilders staat voor een professioneel schildersbedrijf. We zijn gevestigd in Honselersdijk, waar – drie generaties terug – ook de wieg stond van ons bedrijf. Met een compleet team van vakmensen zijn we actief voor uiteenlopende opdrachtgevers. Opdrachtgevers, die één ding gemeen hebben: ze zoeken een schildersbedrijf waar ze op kunnen rekenen.

Het Beheercollectief Scholen: Stichting Het Beheercollectief Scholen is opgericht om tegemoet te komen aan de toenemende vraag bij schoolbesturen naar een betrouwbare en dienstverlenende partner, die met de gewenste kwaliteit en continuïteit de zorg van het beheer van schoolgebouwen op zich neemt. Belangrijk is dat het schoolbestuur grip op zijn financiën en de regie houdt.

Verschoor: Van traditioneel ambacht tot allround onderhoud. Verschoor bundelt vakmanschap en goede service in betrouwbare dienstverlening. Al 75 jaar is het familiebedrijf specialist in binnen- en buitenschilderwerk. Voortschrijdend inzicht leidde ertoe dat daar in 2006 bouwactiviteiten en in 2013 installatiewerkzaamheden zijn bijgekomen. Drie disciplines onder één dak voor een totaalaanpak van uw vastgoed. Met één aanspreekpunt en een team van enthousiaste en ervaren vakmensen, die trots zijn op de kwaliteit van hun werk.

Van Vliet:Van Vliet Contrans wil voor alles de solide basis van het bedrijf en daarmee het hoge serviceniveau behouden. Dit willen we bereiken door in ons verzorgingsgebied gevestigd te blijven en met gemotiveerde medewerkers uit de regio te blijven werken.

Overige aanbieders 

FloatCenter: FloatCenter biedt haar medewerkers en haar klanten kwaliteit. Een fijne werkomgeving en een heerlijke ontspanruimte in de breedste zin van het woord. Door kwaliteit overal in door te voeren staan wij voor een financieel stabiele organisatie die kansen biedt tot zelfontplooiing. Stabiliteit, kennis, expertise en innovatie zorgen er ook voor dat we op wellness gebied kunnen blijven innoveren en de beste float- en wellness concepten kunnen creëren. Daarmee blijven wij als FloatCenter uniek en andere concepten altijd een stap voor. Bovenal komen we hiermee onze kwaliteitsbelofte na.

Amac: Klant zijn bij Amac biedt vele voordelen. In onze 47 Stores staan onze professioneel opgeleide medewerkers dagelijks voor je klaar. Zij adviseren je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple product en beantwoorden daarnaast al je vragen. Naast de ondersteuning die wordt geboden in de Store, kun je hier ook terecht voor service en bieden wij je 3 jaar garantie.

Bokabox: Bokabox ontwikkelt leermaterialen voor kinderen op de basisschool. Door de eenvoudige en heldere vormgeving en uitgekiende spelvormen gaat het leren als vanzelf. De bedenker van Bokabox is Annet Kooijman. Zij ontwikkelt lesmaterialen voor verkeersonderwijs en werkt ook in opdracht.

Medilexonderwijs: Medilex Onderwijs organiseert jaarlijks meer dan 140 onafhankelijke congressen en cursussen voor professionals in het onderwijs zonder enige vorm van sponsoring of subsidie.